Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sfârșit tragic pentru o italiancă. A murit înjunghiată de un pește spadă chiar în inimă în timp ce făcea surf

Sfârșit tragic pentru Giuliana Manfrini, o legendă a surfului originară din Italia. Ea se bucura de valurile de pe coasta de vest a insulei Sumatra când a suferit un accident bizar. A fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă săritor.

Sportiva italiană și-a găsit sfârșitul la începutul acestei luni. În timp ce făcea surf în apropierea insulei Sumatra, Manfrini a fost înțepată în inimă de un pește-spadă săritor, despre care martorii spun că și-a înfipt ciocul cu cinci centimetri în pieptul ei, notează Daily Star.

Femeia ar suferit o rană înjunghiată adâncă de cinci centimetri în partea stângă a pieptului. Tovarășii ei de surf, Massimo Ferro și Alexandre Ribas, i-au acordat primul ajutor înainte ca ea să fie dusă în grabă la o clinică din apropiere.

Din nefericire, în ciouda eforturilor celor doi și a medicilor, Giuliana Manfrini nu a mai putut fi salvată, rana pe care a suferit-o dovedindu-se fatală.

Moartea sa prematură a provocat un val de durere în Italia, țara sa natală. Fabio Giulivi, primarul din Venaria Reale, s-a alăturat celor care au deplâns pierderea îndrăgitei sportive.

Citește și
caine surf
Scooter, câinele terapeut care știe să facă surf. Lucrează cu copii care au dizabilități și poate fi prescris de medici

„Vestea morții sale ne-a lăsat șocați și ne face să ne simțim neputincioși în fața tragediei care i-a luat viața atât de prematur”, a declarat el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult