Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără care se identifică drept vampir și-a înjunghiat iubitul, crezând că este vârcolac

O tânără din Rusia, care crede despre sine că a devenit un vampir dintr-un serial popular, și-a înjunghiat iubitul pentru a-și „îndeplini misiunea de a ucide vârcolaci”.

Ekaterina Tirskaya, de 22 de ani, se identifică drept Elena Gilbert, un personaj supranatural din serialul Jurnalele Vampirilor (Vampire Diaries). În urma unui consult psihologic a reieșit că tânăra este sănătoasă și nu a suferit nicio tulburare sau traume care să-i motiveze faptele, potrivit metro.co.uk.

Cei doi tineri s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar incidentul a survenit chiar în prima noapte petrecută împreună. Dimineața, tânăra și-a schimbat radical comportamentul și îi tot repeta iubitului că este un vampir și că trebuie să ucidă vârcolaci.

Tânărul i-a mărturisit că nu crede în astfel de ființe supranaturale și a rugat-o să plece acasă, spun procurorii de caz. În acel moment, femeia a luat un cuțit și l-a atacat pe bărbat în momentul în care acesta a ieșit din duș.

Inițial, a reușit să evite atacul și să-i imobilizeze mâna tinerei, însă Ekaterina a luat un alt cuțit cu care l-a înjunghiat în piept. Victima a reușit să fugă din apartament și să ceară ajutorul vecinilor care au chemat poliția și o ambulanță.

Citește și
vampir, lilieci,
Descoperire uimitoare într-un cimitir vechi de 1500 de ani: ”Ei îi spun Vampirul din Lugnano”

Bărbatul a supraviețuit atacului, iar tânăra a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult