Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul șocant în care un leagăn uriaș se prăbușește, într-un parc de distracții. VIDEO

Cel puțin două persoane au murit și zeci au fost rănite, duminică, în urma unui incident la un parc de distracții din Ahmedabad, India.

Incidentul a avut loc la parcul de distracții Kankaria, în cursul după-amiezii. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa cum leagănul uriaș se rupe și se prăbușește la pământ, sub privirile îngrozite ale celorlalți turiști, scrie Unilaid.

Potrivit presei locale, 28 de persoane ar fi fost duse la spital cu răni grave. Victimele au fost identificate ulterior, fiind vorba despre doi tineri de 22, respectiv 24 de ani.

Ca urmare a incidentului, a fost deschisă o anchetă. Autoritățile încearcă să stabilească dacă parcul de distracții avea licență de funcționare și dacă uriașul leagăn fusese verificat.

În urmă cu mai puțin de o lună, o fată de 19 ani a murit într-un accident similar, în parcul de disracții Istikol din Uzbekistan.

Citește și
joaca adulti
A fost inaugurat un "loc de joacă" pentru adulți, în Croația. Ce presupune

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult