A fost inaugurat un "loc de joacă" pentru adulți, în Croația. Ce presupune

26-06-2019 09:11


joaca adulti

Locurile de joacă nu sunt doar pentru cei mici. Drept dovată, un parc de distracţii din Croaţia se laudă cu unul dintre cele mai mari castele gonflabile din Europa Centrală.

Iar adulţii şi copii se înghesuie să îşi dovedească abilităţile.

Acesta este unul dintre cele mai mari castele gonflabile din Europa Centrală. Amenajat pe malul Mării Adriatice, în localitatea croată Petrcane este locul ideal de joacă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Turist: "E un loc minunat să te distrezi alături de copii. El e cel mai rapid din familia noastră, cel mic e cel mai rapid. E o nebunie curată."

Traseul are o lungime de trei sute de metri. Iar cele 44 de obstacole împrăştiate de-a lungul lui sunt dificile chiar şi pentru adulţii care vor să-şi testeze limitele. Un circuit complet, pentru o persoană în cea mai bună formă fizică, durează 15 minute.

Adrian Marusic, managerul parcului de distracții: "Turismul sportiv câștigă tot mai mulți fani și aceasta este o formă de fitness, este într-adevăr un sport. Oamenii sunt atrași de acest parc, mai ales că este primul de acest fel din Croația."

Croaţia nu va fi ocolită de valul de căldură care deja şi-a făcut apariţia în vestul Europei, aşa că administratorii parcului de distracţii se aşteaptă la un număr mare de vizitatori, dornici să scape de temperaturile care în unele zone ale tzării vor depăşi 35 de grade Celsius.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO