Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul șocant făcut de un bărbat, după ce s-a aflat că are un copil cu propria fiică

Un cuplu tată-fiică din Statele Unite ale Americii, care ar fi avut o relație incestuoasă, a fost găsit fără viață în urma unei crime urmată de sinucidere.

Steven Walter Pladl și-a ucis fiica, copilul pe care îl aveau împreună și pe tatăl adoptiv al acesteia, folosindu-se de o armă de foc, ca într-un final să întoarcă pistolul către el, a anunțat poliția.

Tripla crimă urmată de sinucidere a venit după ce tatăl și fiica biologică au fost arestați în ianuarie, după ce a ieșit la iveală incestul, scrie nypost.com.

Trupurile fără viață a celor 4 au fost găsite joi dimineață, după ce autoritățile au efectuat o vizită la domiciliul celor doi.

Tânăra în vârstă de 20 de ani și tatăl adoptiv al acesteia, un bărbat în vârstă de 56 de ani, au fost găsiți morți într-un camion cu ferestrele sparte. Trupul fără viață al criminalului a fost descoperit la câțiva kilometri depărtare, poliția anunțând într-un final că a fost vorba despre o sinucidere în cazul său.

Citește și
incendiu reghin
În ziua divorțului, un bărbat și-ar fi ucis fosta soție, apoi a dat foc la casă

Cuplul urma să se prezinte în fața judecătorilor în data de 23 aprilie.

Relația incestuoasă dintre tată și fiică a fost descoperită, ulterior ei fiind arestați, după ce au apărut informații potrivit cărora aceștia ar fi avut un copil și urmau să se căsătorească.

Bărbatul și fosta soție și-au dat fiica spre adopție în 1998, iar reuniunea acesteia cu părinții biologici a avut loc în 2016, după ce aceasta i-a găsit pe o rețea de socializare. Imediat după întâlnire, tatăl și fiica au început o relație, aducând pe lume un copil în septembrie 2016.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult