Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie torturată după ce a refuzat să danseze pentru prietenii soțului. VIDEO

O femeie de 22 de ani a fost torturată și umilită de soț și de prietenii acesteia deoarece a refuzat să danseze pentru ei.

Bărbatul a dezbrăcat-o, a bătut-o cu țeavă și a ras-o în cap, după ce femeia a refuzat să danseze pentru ei. Victima a povestit ororile prin care a trecut într-o înregistrare video postată pe rețelele sociale, scrie The Sun.

 În imagini, femeia este rasă în cap, cu numeroase vânătăi pe față și cu ochii în lacrimi. Asma, originară don Pakistan, a descris cu groază ororile prin care a trecut: după ce a refuzat să se supună soțului său, bărbații s-au năpustit asupra sa, i-au smuls hainele, apoi a fost imobilizată în timp ce soțul a început să o radă în cap.

Poliția nu a vrut să o ajute pe femeie

Femeia și-a acuzat soțul că a început să devină violent la 6 luni, după ce s-au căsătorit.

Citește și
crima vaslui
Femeie găsită moartă pe islaz, în Vaslui. Pe cine suspectează vecinii

După ce a reușit să scape din locuință, femeia a fugit la poliție pentru a depune o plângere, însă oamenii legii i-au cerut mită pentru a o ajuta. Din același motiv i s-a refuzat și tratamentul medical.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult