Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă înfiorătoare într-un sat din Vaslui. Un bărbat de 88 de ani și-a ucis partenera de viață

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă înfiorătoare într-un sat din Vaslui. Într-o criză de furie un bărbat de 88 de ani şi-ar fi ucis partenera de viaţă o femeie de 70 de ani.

Bărbatul mai făcuse puşcărie în trecut. Iar faptul că are un picior amputat şi se deplasează într-un cărucior electric îi determină pe vecini să creadă că este inofensiv. După crimă, bătrânul a sunat la Poliţie şi a anunţat că a găsit-o pe femeie moartă în casă. Iar agenţilor sosiţi la locul omorului le-a cerut cu seninătate, ceva de băut.

Suspectul şi victima locuiau împreună de peste de 15 ani, după ce bărbatul ieşise din puşcărie. Relaţia celor doi a fost presărată cu multe scandaluri şi bătăi, majoritatea pe fondul consumului de alcool, spun vecinii. Acum, bătrânul de 88 de ani a înjunghiat-o mortal pe femeie, apoi plin de sânge, a mers la o mănăstire din apropiere şi a anunţat că cineva îi atacase parteneră.

Fratele victimei s-a îngrozit, când a văzut trupul fără viaţă al femeii de 70 de ani.

Marcel Pascal, fratele victimei: ”Era tot capul plin de sânge era lovită, tăiată. El era afară, plângea şi a zis la poliţai să îi dea o gură de rachiu. El a mai făcut puşcărie, a mai tăiat un vecin, la fel. Sora nu era o femeie rea. Acum nu mai vedea, mergea cam oloagă. Nu ştiu ce a fost între ei”.

Citește și
Mioara Neagu
Șefa UPU Fetești a murit de COVID-19 la numai 48 de ani, deși nu avea alte afecțiuni

Ionel Șurubaru, fiul victimei: ”Înainte o bătea, spunea că o bate. Ei se băteau, ei se împăcau. Era violent, agresiv, i-am zis haide mamă acasă. Ai unde sta. Nu a vrut să am înţeleagă”.

Vecin: ”Omul în cărucior, că e invalid de un picior. El a spus să sune la poliţie că a găsit soţia moartă în casă”.

În zonă au ajuns poliţiştii, iar ancheta a fost preluată de un procuror.

Sorin Armeanu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui: ”A existat o ceartă în familie, pe fondul unor neînţelegeri vechi. În urma acestei altercaţii, victima a suferit leziuni care au dus la deces în surt timp. Autorul a sesizat incidentul, dar a spus că nu a lovit el, ci că a găsit victima decedată în casă”.

Bărbatul a fost internat la secţia psihiatrie, pentru expertiză medicală. Dacă medicii vor stabili că a avut discernământ în momentul comiterii faptei, bătrânul ar putea ajunge după gratii, pentru omor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult