Un fost primar din Teleorman a fugit din spital, cu scandal, deși avea Covid-19. VIDEO

Ultima actualizare: 16-10-2020 19:32

Într-un spital din Roşiorii de Vede, Teleorman, s-a derulat un film pe cât de absurd, pe atât de scandalos. Primarul unei comune a făcut o adevărată criză de nervi când a aflat că a fost diagnosticat cu Sars-CoV-2.

În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea cealaltă cineva o lovește cu putere. "Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă", se poate auzi pe înregistrare.

 

Respectivul a lovit cu pumnii şi picioarele într-o uşă închisă, ca să plece din instituţia sanitară. De partea cealaltă, mai multe asistente speriate au încercat să îl liniştească. Bărbatul spune că incidentul ar fi fost provocat de personal din motive politice.

Secvenţele au fost filmate în spitalul Caritas din Roşiorii de Vede. De cealaltă parte a uşii se afla Marian Șefu, primar al comunei Scrioastea - Teleorman, timp de trei mandate.

Bărbatul tocmai fusese confirmat cu SARS-CoV-2.

Valentina Robu, Manager Spital: "A fost un incident cu agresivitate asupra cadrelor medicale. Pacientul a devenit recalcitrant, a început să lovească uşa de ieşire din zona roşie".

Subcomisar Teodora Dragole, Poliţia Teleorman: "Se fac verificări cu privire şi la comportamentul pe care acesta l-a avut, până în prezent nefiind depusă nicio plângere în acest sens".

Marian Șefu s-a externat la cerere din spitalul din Roşiorii de Vede iar acum susţine că scandalul ar fi pus la cale de rivalii politici.

Marian Șefu, Primar Scrioastea: "Asistentele alea sigur erau puse de alte şefe de-ale lor care sunt PNL-iste ca să facă zgomot, să facă asta ca să-mi strice mie imaginea. Ele încuiaseră uşa şi băteau prin lift. Eu le-am rugat frumos să îmi dea drumul, să mă duc să îmi fac tratamentul acasă, că nu sunt condiţii în spital".

Primarul Marian Șefu din Scrioa;tea - Teleorman este un personaj aparte. Acum un an i-a explicat lui Alex Dima de la România, Te iubesc! că elevii învăţaţi să scrie şi să citească de un localnic cu suflet mare din comuna lui sunt infractori.

Acum, Marian Șefu anunţa că va da în judecată personalul spitalului din Roşiorii de Vede pentru că imaginea sa a avut de suferit.

Pe de altă parte, după trei mandate de primar - la ultimele alegeri locale - Șefu nu a mai fost votat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!