Un fost primar din Teleorman a fugit din spital, cu scandal, deși avea Covid-19. VIDEO

16-10-2020 18:15


Într-un spital din Roşiorii de Vede, Teleorman, s-a derulat un film pe cât de absurd, pe atât de scandalos. Primarul unei comune a făcut o adevărată criză de nervi când a aflat că a fost diagnosticat cu Sars-CoV-2.

În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea cealaltă cineva o lovește cu putere. "Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă", se poate auzi pe înregistrare.

 

Respectivul a lovit cu pumnii şi picioarele într-o uşă închisă, ca să plece din instituţia sanitară. De partea cealaltă, mai multe asistente speriate au încercat să îl liniştească. Bărbatul spune că incidentul ar fi fost provocat de personal din motive politice.

Secvenţele au fost filmate în spitalul Caritas din Roşiorii de Vede. De cealaltă parte a uşii se afla Marian Șefu, primar al comunei Scrioastea - Teleorman, timp de trei mandate.

Bărbatul tocmai fusese confirmat cu SARS-CoV-2.

Valentina Robu, Manager Spital: "A fost un incident cu agresivitate asupra cadrelor medicale. Pacientul a devenit recalcitrant, a început să lovească uşa de ieşire din zona roşie".

Subcomisar Teodora Dragole, Poliţia Teleorman: "Se fac verificări cu privire şi la comportamentul pe care acesta l-a avut, până în prezent nefiind depusă nicio plângere în acest sens".

Marian Șefu s-a externat la cerere din spitalul din Roşiorii de Vede iar acum susţine că scandalul ar fi pus la cale de rivalii politici.

Marian Șefu, Primar Scrioastea: "Asistentele alea sigur erau puse de alte şefe de-ale lor care sunt PNL-iste ca să facă zgomot, să facă asta ca să-mi strice mie imaginea. Ele încuiaseră uşa şi băteau prin lift. Eu le-am rugat frumos să îmi dea drumul, să mă duc să îmi fac tratamentul acasă, că nu sunt condiţii în spital".

Primarul Marian Șefu din Scrioa;tea - Teleorman este un personaj aparte. Acum un an i-a explicat lui Alex Dima de la România, Te iubesc! că elevii învăţaţi să scrie şi să citească de un localnic cu suflet mare din comuna lui sunt infractori.

Acum, Marian Șefu anunţa că va da în judecată personalul spitalului din Roşiorii de Vede pentru că imaginea sa a avut de suferit.

Pe de altă parte, după trei mandate de primar - la ultimele alegeri locale - Șefu nu a mai fost votat.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO