Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția a stabilit identitatea bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, lângă Timişoara. Cum s-ar fi produs tragedia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţiştii timişeni sunt în alertă, după ce au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, că în apropiere de Timişoara este o maşină carbonizată cu un cadavru înăuntru.

UPDATE: Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului descoperit carbonizat într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara. Este vorba despre un localnic de 42 de ani din localitatea Chişoda, comuna Giroc, transmite News.ro

Bărbatul locuia pe o stradă din localitatea unde a avut loc incidentul, în apropiere de locul unde a fost descoperit autoturismul care luase foc. Vecinii bărbatului le-au spus poliţiştilor că bărbatul obişnuia să consume alcool şi că cel mai probabil noaptea trecută s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a accelerat pe câmp, în cerc, până când maşina sa a luat foc.

Sesizarea a venit, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, de la un cetăţean care semnala că pe strada Bucegi din localitatea Chişoda, limitrofă Timişoarei, se află o maşină carbonizată cu „posibile urme de cadavru în ea”.

S-au deplasat la faţa locului poliţiştii Secţiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul Poliţiei Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au început o anchetă.

Citește și
Spital Covid din Reșița: pacienți dezbrăcați care se târăsc după ajutor pe holuri, un cadavru în pat și porumbei în saloane
Spital Covid din Reșița: pacienți dezbrăcați care se târăsc după ajutor pe holuri, un cadavru în pat și porumbei în saloane

Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal. Nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ TIMIŞ: "Din investigaţiile preliminare au constatat că în interiorul unui autoturism s-ar afla oseminte ce provin de la trupul unui bărbat. În acest caz poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii uciderii din culpă".

Bărbatul nu era căsătorit şi locuia în zonă, cu familia. Anchetatorii merg deocamdată pe ipoteza că s-a urcat băut la volan şi a ajuns pe câmp, unde s-a împotmolit şi a accelerat până când maşina a luat foc.

Localnic: ”Era foarte deschis prietenos venea dădea noroc cu tine. Acuma... niciodată nu ştim ce e în interiorul omului, asta e clar dar era binedispus mereu”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult