Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătrână de 94 de ani din Prahova, violată de un tânăr. ”Nu a furat nimic, asta a vrut"

Your browser doesn't support HTML5 video.

La 94 de ani, o femeie din Prahova a trăit cele mai cumplite momente din existența sa. A fost chinuită și batjocorită de un necunoscut care a intrat noaptea în casă, peste ea.

Două zile a zăcut, până când o rudă venită în vizită a găsit-o plină de sânge. Polițiștilor le-a luat o lună să-l prindă pe făptaș. Are doar 19 ani.

Deși gârbovită de povara vârstei, femeia locuiește și se descurcă singură în gospodărie. De acest amănunt a profitat agresorul. Georgeta Dobre, cumnata victimei: ”Mi-a spus că nu l-a cunoscut, și-a bătut joc de ea și a plecat. Era harcea parcea prin casă pe acolo, sânge, mizerie pe jos, m-am dus dimineața la ea că îi mai duceam câte o pâine”. Traumatizată, bătrânica a petrecut mai multe zile în spital. Odată cu aflarea identității violatorului, rudele cred că fapta a fost premeditată. Acesta o mai vizitase pe femeie.

”Ginerele victimei: I-a spus că e un nepot, îl cheamă George, i-a zis ieși afară că n-am niciun nepot George. A doua oară a venit, a știut ce e de făcut, a spart, a dat în table, a descuiat, a intrat zice ”maică, m-am trezit cu el peste mine”. Reporter: Efectiv asta a vrut? Nu a furat? Ginerele: Nimic, nimic, nimic, asta a vrut”.

 

Citește și
Bangladesh va introduce pedeapsa cu moartea pentru violatori
Bangladesh va introduce pedeapsa cu moartea pentru violatori
Violatorul a fost crescut de bunică și locuia la câteva case de victimă

 

Lavinia Radu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi întreținut prin constrângere relații sexuale cu o femeie în vârstă de 94 de ani. În urma probatoriului administrat față de bărbat s-a dispus reținerea pentru 24 de ore”. Tânărul a fost crescut de o bunică, la câteva case distanță de cea a victimei sale. Oamenii credeau că și-a făcut un rost.

Vecin: ”Nu s-a mai dus la servici, nu a mai avut bani, se cuplase cu o puștoaică minoră, aia e însărcinată am înțeles. Dar a durat cam mult până când l-a găsit, pe toți i-a dus la amprentat de aicea”.

Vecină: ”Inuman, inuman, adică un copil să abuzeze de o străbunică, nu cred că este normal. A fost șocant pentru toată comuna”. Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru viol și violare de domiciliu. Urmează să fie prezentat în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult