Poveste de groază în Argeș. O fată de 10 ani, violată de tată și de unul dintre frați, după ce mama lor a murit

23-09-2020 17:32


Poveste de groază în Poiana Lacului, Argeș.

Un bărbat de 47 de ani este acuzat că și-a violat propria fiica, acum în vârstă de 12 ani. Faptele au ieșit la iveală în urma unei alte întâmplări înfiorătoare: copila a fost abuzată sexual de fratele ei, adolescent. În fața judecătorilor, stupoare - băiatul a povestit că a făcut și el ceea ce a văzut la tată.

Fata avea doar 10 ani când i-a murit mama. Împreună cu cei șase frați, toți băieți, a rămas în grija tatălui. Atunci a început coșmarul ei. Cei de la școală s-au prins primii că ceva este în neregulă.

Daniela Diaconu, Școala Poiana Lacului: „Fetița a avut un comportament nefiresc, și anume a prezentat dureri de burtică, stare de vomă.”

Reporter: „V-ați fi gândit, totuși, că fata este supusă unor abuzuri sexuale în familie?”

Daniela Diaconu: „Niciodată nu ne-am gândit."

Psihologul școlii a stat de vorbă cu fata și a aflat drama pe care o ducea pe picioare. Inițial, copila a vorbit doar despre un frate abuzator. În timpul procesului, acesta din urmă a povestit că și tatăl proceda la fel.

De altfel, anchetatorii au descoperit că bărbatul se purta violent cu toți copiii dar pe fată o agresa și sexual.

Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș: „Din cercetări s-a stabilit că bărbatul, în perioada 2018 - 2019, și-ar fi lovit, în repetate rânduri copiii și ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră."

Magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru rele tratamente aplicate minorului și viol.

Bărbatul, care își va întâlni în arest fiul adolescent, riscă să stea acolo pentru următorii 12 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO