Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 9 mai, cu Neti Sandu. Zodia care are o zi proastă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Eforturi azi. O să ne luptăm cu situațiile care ne-au tot dat bătăi de cap și o să le venim de hac, că vrem să-ncepem proiecte noi care să ne pună în valoare.  

Vibrația zilei este 9 și o să aruncăm o privire panoramică înainte de a lua o decizie majoră. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop 9 mai TAUR

Poate dați de vreun chilipir și luați o mașină mai ieftină sau altceva foarte scump pentru casă și o fi la reduceri.

O să vă dați tot interesul să rezolvați probleme mai vechi ca să puteți da drumul unui proiect nou și vă canalizați toate resursele să iasă ceva de calitate extra.

Horoscop 9 mai GEMENI

E un anturaj feminin care se ține de capul vostru să vă manifestați în cadrul grupului, să contribuiți cu ceva, să luați atitudine.

Citește și
Horoscop 7 mai, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să se ferească azi de o amendă
Horoscop 7 mai, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să se ferească azi de o amendă

Se conturează ceva nou la serviciu, dar imediat apar lucruri din urmă care n-or fi fost bine făcute sau ați uitat de tot de ele și nu le-ați făcut și cineva o să vă taxeze.

Horoscop 9 mai RAC

Se poate să primiti o invitație în alt oraș, fie cu treabă, fie ca să petreceți câteva zile de concediu cu cineva anume.

E posibil să luați niște bani și să faceți un efort să nu-i cheltuiți c-aveți nevoie de ei în vacantță ori ca să le luați ceva frumos celor dragi.

Horoscop 9 mai LEU

V-ați putea alătura unui grup să lucrați în particular și de-aici să-nceapă o carieră de succes, pentru unii dintre voi.

Se fac presiuni să terminați niște treburi care v-ar aduce beneficii și de imagine și materiale, financiare și o să vă croiți un alt drum din punct de vedere profesional.

Horoscop 9 mai FECIOARĂ

Poate vă interesați la un avocat să aflați cum trebuie procedat să vi se facă dreptate, să primiți ce vi se cuvine sau vă luați un impresar.

O să aveți de luat niște semnături și e de insistat că or s-apară niște încurcături de mâine-ncolo și mai bine faceți niste eforturi suplimentare azi să le veniți de hac.

Horoscop 9 mai BALANȚĂ

Se poate să găsiți bilete de vacanță la un preț bun și să le faceți o surpriză alor voștri care-abia așteaptă s-ajungeți la mare, munte în curând.

E bine să vă-ngrijiți și de sănătatea voastră și de cea a familiei că vreți să lucrați la cea mai înaltă cotă, să dați cel mai bun randament la slujbă.

Horoscop 9 mai SCORPION

Poate vă duceți la un interviu ca să vă luați un job mai bine plătit și care să aibă și un pachet de avantaje, pe cât posibil.

O să le puteți cere șefilor încă o dată ce le-ați cerut cu mult timp în urmă și de data asta aveți șanse să și primiti, chiar dacă nu zilele astea, ci cât de curând.

Horoscop 9 mai SĂGETĂTOR

O să mai luați una- alta prin casă și poate chemați un decorator să dea o altă alură interiorului locuinței sau să se ocupe de terasă.

E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos și să construiți o relație care să ofere un alt sens vieții voastre, să vă facă fericiți.

Horoscop 9 mai CAPRICORN

O să vă găsiți timp să v-apucați de un sport, să-i duceți măcar pe copii să facă mișcare sau să cultive un talent.

Aveți multă treabă și cu actele, și cu studiile, poate o să faceți și drumuri ca să rezolvați și alte chestiuni personale, că familia face mari presiuni să puneți niște lucruri la punct.

Horoscop 9 mai VĂRSĂTOR

Apare cineva care simte o compatibilitate cu voi și vrea să cultivați o relație pentru că se regăsește în felul vostru de a fi.

O să scoateți la lumină un proiect care v-aduce beneficii de imagine și se poate să primii un premiu, o distincție, după o perioadă, nu chiar imediat.

Horoscop 9 mai PEȘTI

O să reglați o situație scriptică, poate are legătură cu școala și o să puteți merge mai departe, la următorul nivel.

V-ați putea ocupa de activități noi și să o păstrați pe cea care o să v-aducă cele mai mari satisfacții, că e o nevoie interioară să accesați resursele neexplorate.

Horoscop 9 mai BERBEC

Sunteți în tatonări pentru o nouă relație și o să vă lămuriți, în scurt timp, dacă e compatibilitate sau doar atracție trecătoare.

Vă exprimați poate mai des ideile într-un spațiu mai larg, sunt oameni interesați de părerile voastre și o să primiti un feed back pozitiv.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult