Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi frumoasă. Speranţele renasc într-o astfel de zi şi e bine să trecem în revistă ce ne dorim ca să punem acolo şi mai mult suflet, să ni se împlinească orice vis.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte, fără ezitări.

PEŞTI Cineva drag o să vă facă o vizită, poate vă oferă şi un cadou, va scoate la masă în oraş, sau va invita într-o excursie.

BERBEC Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva pe care o să vreţi să-l mai vedeţi şi-n continuare, s-aveţi o relaţie şi trebuie să aşteptaţi feedback-ul de la acea persoană.

TAUR O să luaţi parte la un eveniment care adună lume multă şi poate cineva din familie e eroul principal.

GEMENI Se pare c-o să vă scoată la un film, într-un club, cineva care şi-a scos toate armele la bătaie să vă cucerească.

Citește și
cutremur
Mărmureanu, previziuni despre anul în care puteam aştepta următorul cutremur mare în Vrancea

RAC Întâlnire cu cineva care v-a dus dorul, şi poate are ceva important să vă spună - şi va scoate în oraş, să fie un tete a tete.

LEU Vă faceţi planuri referitoare la evenimentul care va avea loc în curând, o nuntă, un botez, o aniversare şi veţi coopta şi nişte prieteni să v-ajute.

FECIOARĂ De sănătate ar fi bine să vă îngrijiţi, să nu se amplifice nişte dureri şi să aveţi de suferit de-aici încolo.

BALANŢA Întâlnire de suflet, şi o să primiţi un răspuns care să vă ofere asigurări că relaţia merge în direcţia potrivită.

SCORPION Prezenţa cuiva o să vă dezmorţească sufleteşte şi o să vă gândiţi la viitorul vostru în doi, s-aveţi o relaţie stabilă.

SĂGETĂTOR O ieşire în doi, diseară şi o să faceţi planuri cu bătaie lungă, poate vă căsătoriţi, vă mutaţi împreună.

CAPRICORN O reuniune cu prietenii, o oră, două, v-ar prinde bine să mai schimbaţi impresii şi poate aveţi ceva de sărbătorit.

VĂRSĂTOR E posibil să vă fascineze cineva pe care-l veţi întâlni într-un grup de prieteni şi poate să fie începutul unei relaţii sentimentale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult