Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 14 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate întâlni cu omul visurilor sale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 14 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O să ne creăm tot confortul ca să reușim să scăpăm de tensiuni și să ne bucurăm împreună cu partenerii de o plajă, o baie în mare sau la piscină, de ozonul de la munte.

Vibrația zilei este 5 și aventura turistică poate fi și în imaginația noastră și apoi să o trăim pe viu!

Horoscop 14 iulie 2024 - RAC

Se poate să vă duceți la un botez, dar se poate să fie și ziua de naștere a unora dintre voi și o să fie distracție și o să revedeți o serie de prieteni dragi.

Horoscop 14 iulie 2024 - LEU

O să vă bucurați de o ieșire cu prietenii pe la evenimente de prin târg, dar vă puteți duce și la aer curat într-o stațiune de agrement să vă revigorați.

Horoscop 14 iulie 2024 - FECIOARĂ

Se poate să fiți deja în vacanță și să vă plimbați, să vizitați diverse obiective turistice, să faceți lucruri inedite.

Horoscop 14 iulie 2024 - BALANȚĂ

Vă puteți deplasa cu ușurință, chiar dacă n-aveți suficienți bani se va găsi careva să vă finanțeze pe timpul vacanței și poate vă duceți în vizită la cineva pe cheltuiala acestei persoane.

Horoscop 14 iulie 2024 - SCORPION

Vă simțiți dator să îi întoarceți o vizită sau o invitație la masă unei cunoștințe, dar aveți chef și de dat o fugă la malul mării și vedeți cum le împăcați pe amândouă.

Horoscop 14 iulie 2024 - SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniți omul visurilor voastre și să vă înțelegeți de minune că va fi chimie între voi și respect și o să faceți echipă la bine și la greu.

Horoscop 14 iulie 2024 - CAPRICORN

Se poate să discutați despre o posibilă afacere la o cafea, pe undeva, și să puneți pe hârtie în linii mari ce o să faceți, când și în ce manieră.

Horoscop 14 iulie 2024 - VĂRSĂTOR

Or să vă scoată din zona de confort prietenii și cine știe la ce gen de spectacole vă duc, sau într-o aventură turistică la care, poate, singuri nu v-ați fi încumetat.

Horoscop 14 iulie 2024 - PEȘTI

O să o puteți porni la drum dacă vă invită cineva în alt oraș, că o fi ceva de sărbătorit, sau poate fi și o întrunire pe teme de afaceri, ca să se poată semna mâine un contract

Horoscop 14 iulie 2024 - BERBEC

Se pare că o să cheltuiți fără milă niște bani și o să vă repeziți la țărmul mării, într-o stațiune montană sau la rudele care vă așteaptă să mai treceți și pe la ele.

Horoscop 14 iulie 2024 - TAUR

Poate ați rezervat pe undeva o cameră de hotel, de cabană, și la cort merge, ca să fiți în mijlocul naturii dacă nu preferați agitația orașului.

Horoscop 14 iulie 2024 - GEMENI

O plecare în excursie, poate fi și o drumeție v-ar scutura de tot stresul acumulat și v-ar da o limpezime de minte și de suflet, ca să fiți fresh.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult