Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Barbie” a ajuns și în cinematografele din România. Cine joacă rolul legendarei păpuși blonde

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Barbie”, mult așteptatul film despre legendara păpușă blondă, ajunge, vineri, în cinematografele de la noi.  

Pelicula ne-o arată pe Barbie traversând o criză existențială, ce distruge lumea perfectă în care trăia. Compania Mattel, care comercializează jucăria, speră că valul uriaș de interes pentru film va mări și vânzările, decimate de inflație.

Și alte companii se întrec să ofere produse de îmbrăcăminte și încălțăminte roz bombon cu gândul să-i aducă în magazine pe adulții, care își amintesc cu nostalgie de perioada copilăriei.

Actrița Margot Robbie o interpretează pe Barbie într-un moment de cumpănă. În timpul unei petreceri, alături de prietene, ea are un gând ciudat. Din acest punct, lucrurile încep să o ia razna.

Margot Robbie, actriță: „Cu acest rol ating cam toate notele pe care orice actor și-ar dori să le atingă. Ajungi foarte, foarte sus, dar și foarte, foarte jos. E o comedie care are și multe momente profunde”.

Citește și
Modelul care vrea să devină păpușa Barbie a investit deja 150.000 USD. Operații estetice cu bani din OnlyFans |GALERIE FOTO
Modelul care vrea să devină păpușa Barbie a investit deja 150.000 USD. Operații estetice cu bani din OnlyFans |GALERIE FOTO

Lui Ryan Gosling, tatăl a două fetițe aflate la vârsta jocului, rolul lui Ken i s-a potrivit mănușă.

Ryan Gosling: „Toate au ajuns în casa mea în același timp, scenariul și păpușile”.

Greta Gerwing, regizoarea peliculei, spune că filmul are un mesaj pentru toată lumea.

Greta Gerwig, regizoare: „Am vrut să fac un film care să transmită: 'Meriți să fii iubit așa cum ești'”.

Pelicula a fost promovată intens toată vara, generând un interes uriaș și așteptări pe măsură privind încasările pe bilete. Compania Mattel speră că popularitatea filmului va ajuta și vânzările de jucării, care au scăzut cu 20 de procente în prima parte a anului.

Marii retaileri americani, care și-au văzut vânzările afectate de inflație, speră să dea și ei lovitura cu produse inspirate din universul păpușilor. Peste o sută de companii au semnat contracte pentru a scoate pe piață îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pe care Barbie le-ar purta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult