Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons în București

Un concert susținut de formația Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons are loc joi, 25 aprilie, la The Pub în București.  

”Cu un stil funky și un groove masiv care explodeză în inimă și lovește direct în suflet, Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons aduce energia cât mai sus pe șirea spinării publicului, până are loc momentul BAGĂ DANS. Important este să ai inima deschisă și să lași groove-ul să preia conducerea, să ducă corpul în lumea mișcării.” - anunță organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons sunt:

- Watzzy – voce, chitară

- Costi – Tobe

Citește și
Crispian Mills, Kula Shaker
Interviu cu Crispian Mills, solistul trupei britanice Kula Shaker: ”Am decis să facem un album de succes, Natural magick”

- Mihai Nedea – Clape

- Ovi - Bas

Evenimentul face parte din seria Trocadero Blues Nights.

Potrivit urbanbluesfest, Watzzy este un proiect funk-rock apărut în 2017, dar rădăcinile se trag din anul 2004, atunci când chitaristul şi vocalistul Watzatka Robert a început să compună primele cântece. Numele de Watzzy este porecla lui Robert pe care a primit-o în clasa a V-a şi care a rămas lipit de el de atunci.

Watzzy este chitarist, vocalist, violonist, compozitor, textier şi producător. În tinereţe, a activat în mai multe trupe, printre care amintim: Poltergeist (la Palatul Copiilor din Braşov) apoi Gadjo Caffe (trupă de gypsy jazz, activă între 2009 şi 2011) şi F.A.N. (trupă de funk-rock, între 2010 şi 2016).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult