Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sean Paul și VAMA au încheiat Electric Castle din acest an. Rapperul jamaican a fost fascinat de românce

Your browser doesn't support HTML5 video.

După 5 zile în care muzica a răsunat fără oprire la Castelul Banffy, aventura Electric Castle din acest an a luat sfârșit.

S-a cântat, s-a dansat, iar petrecăreții au rămas cu amintiri pentru tot restul vieții. Deși oboseala i-a ajuns din urmă, au trăit la maximum până în ultima clipă de distracție.

Publicul s-a dezlănțuit aseară pe melodiile rapperului jamaican Sean Paul. Pentru zecile de mii de petrecăreți, zona scenei principale nu a fost destul de încăpătoare.

La fel de etuziasmat a fost însuși artistul, care le-a mulțumit românilor pentru primirea caldă. Sean Paul a promis să revină în România.

„A fost atâta gălăgie, plin de energie, atât de minunat! O mulțime de femei frumoase, nici nu vreau să mai plec de aici. Trăiți clipa! Asta este ceea ce am făcut împreună, eu și România. Mulțumesc! Mulțumesc tare mult!”, a spus Sean Paul.

Distracția a început însă mult mai devreme, înainte să apună soarele, când pe scenă a urcat trupa VAMA. Oamenii au cântat piesele alături de Tudor Chirilă.

Tânără: „Îmi place mult, nu am auzit live până acum și abia așteptam, e super fain. Îmi aduce aminte de copilărie, îi ascultam de mică și mă bucura, e superb, merită mult.”

Spectacolul a continuat pe ritmuri exotice când Sevdaliza, o cântăreața iraniană, și-a făcut apariția pe scenă.

Cei care au venit la festival sunt hotărâți să repete experiența și anul viitor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult