Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințesa Kate trece printr-o transformare de stil. Ținuta spectaculoasă purtată la cea mai recentă ceremonie | FOTO

Prințesa Kate și prințul William au participat la ceremonia de întâmpinare a președintelui sud-coreean Yoon Suk Yeol și a primei doamne Kim Keon Hee, aflați într-o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii.  

În ultimele câteva luni, prințesa de Wales a renunțat la uniforma regală caracteristică - care de obicei este compusă din rochii midi sau rochii palton - și a început o transformare de stil, scrie harpersbazaar.com.

Schimbarea de stil a prințesei de Wales constă în costume moderne monocrome, pe care le-a purtat la angajamentele publice din ultima vreme.

La ocazia vizitei de stat a președintelui sud-coreean și a soției sale, Kate, alături de William, a participat la o ceremonie organizată la parcul Horse Guards Parade din Londra. La eveniment a purtat o capă roșie pe care a accesoizat-o cu o pălărie de aceași culoare.

La ceremonie au participat inclusiv regele Carol al III-lea și regina Camilla.

Citește și
Kate Middleton
Prințesa Kate Middleton se îmbracă de la Piatra Neamț. ”Grația divină ne-a ajutat” GALERIE FOTO

Pentru această ocazie, care marchează a doua vizită de stat găzduită de noul rege, Kate a uimit într-o rochie cu mantie semnată Catherine Walker, de un roșu aprins. Ținuta festivă era compusă dintr-un palton cu pelerină împodobit cu o fundă mare la decolteu, care ascundea o rochie roșie mai scurtă, asortată. Kate a completat look-ul monocromatic îndrăzneț cu o pereche de pantofi din piele de căprioară purpurie de la Gianvito Rossi, o pălărie roșie cu boruri largi și o geantă de umăr dreptunghiulară roșie cu o fundă mică, de la Miu Miu.

În ceea ce privește bijuteriile, Kate a purtat două piese importante care au aparținut cândva Prințesei Diana: inelul de logodnă cu safire și diamante, bineînțeles, și un set de cercei cu safire și diamante asortate.

De asemenea, Kate a participat și la o recepție la Palatul Buckingham pentru a-l onora pe Yoon Suk Yeol și pe Kim Keon Hee.

Pentru dineul regal, prințesa de Wales a purtat o rochie lungă, albă și mănuși lungi, pe care a accesorizat-o cu o tiară din diamante strălucitoare.

Potrivit People, Prințesa de Wales a purtat această tiară pentru prima dată. Se numește tiara Strathmore Rose și nu a mai fost purtată de un membru al familiei regale din anii 1930. Tiara face parte din colecția Reginei Mame și, potrivit The Court Jeweller, accesoriul provine de la tatăl Reginei Mame, care a fost conte de Strathmore și Kinghorne.

Bijuteria a fost un cadou de nuntă când s-a căsătorit cu Prințul Albert (viitorul rege George al VI-lea, tatăl reginei Elisabeta). Kate este doar a doua persoană care poartă tiara Strathmore Rose în public. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult