Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O celebră influenceriță a murit subit la 30 de ani. Tânăra trecuse recent printr-un divorț. „O veste devastatoare”

Alexandra, cunoscută de internauți sub numele de „Pretty Pastel Please”, a murit la doar 30 de ani. Anunțul trist a fost făcut public vineri după-amiază pe pagina sa de Instagram.

Tânăra avea un număr considerabil de urmăritori pe Instagram și YouTube, unde publica sfaturi despre modă, recenzii de produse și videoclipuri de călătorie. Moartea sa a fost descrisă de apropiați ca un „șoc”, conform People.

Ultima postare a Alexandrei pe rețelele de socializare a fost făcută pe 22 mai, când a anunțat că posta regulat pe Twitch, de trei ori pe săptămână. Ultimul ei live stream a avut loc pe 25 iunie, iar ultimul ei videoclip pe YouTube a fost publicat cu o lună mai devreme, pe 21 mai.

„Venim astăzi cu o veste devastatoare. Cu inimile frânte, vă anunțăm că Alex, cunoscută sub numele Pretty Pastel Please, a decedat. Pierderea ei a fost bruscă și neașteptată, devastatoare pentru toți cei care au cunoscut-o. Acesta este un șoc pentru noi toți, iar familia și prietenii ei au cerut intimitate în aceste momente dificile”, se precizează în postare.

Citește și
Fidias Panayiotou
Ciprul trimite un YouTuber de 24 de ani în Parlamentul European. Câte procente a obținut, deși nu are experiență politică

Cu mai puțin de un an în urmă, Alex a dezvăluit într-un stream live pe YouTube că trecea printr-un divorț de soțul ei. Ea a explicat că mariajul lor s-a destrămat după ce au plănuit să se mute împreună din Sydney în Tasmania, dar el și-a schimbat decizia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult