Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Margot Robbie, imposibil de ignorat pe covorul roșu. Ce ținută a purtat la gala premiilor Gotham. FOTO

Margot Robbie, în vârstă de 33 de ani, a strălucit într-o rochie neagră, cu o lungime medie, în timp ce a participat la gala Gotham Independent Film Awards.

La această gală au fost prezente și unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, printre care Michelle Williams, Penelope Cruz și Natalie Portman, potrivit Daily Mail.

Când a ajuns, toți ochii au fost ațintiți asupra vedetei, care a defilat pe covorul roșu într-o rochie mulată de culoare neagră. Ca să îi dea o notă personală ținutei, actrița și-a pus o pelerină din voal pe care a prins-o cu o fundă în aceeași nuanță, în jurul gâtului.

Nominalizată de două ori la Oscar, care a participat la evenimentul plin de vedete alături de soțul ei, Tom Ackerley. Ea și-a accesorizat ținuta șic cu un clutch metalic, papuci negri cu toc înalt , cercei cu perle și o pereche de mănuși, tot din piele.

Actrița a ales să își coafeze superbul păr blond auriu într-o coadă perfect coafată și a optat pentru un machiaj uimitor care i-a pus în valoare frumusețea și trăsăturile naturale.

Citește și
margot robbie
Margot Robbie și-a înscenat moartea când avea doar patru ani. „M-am acoperit cu ketchup și m-am întins lângă un cuțit”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult