Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ivanka Trump, apariție neașteptată la petrecerea lui Kim Kardashian. Fiica fostului președinte SUA a fost surpriza serii FOTO

Ivanka Trump a fost surpriza serii de la aniversarea lui Kim Kardashian. Fiica fostului președinte SUA și-a făcut o apariție surpriză la petrecerea care a avut loc în Beverly Hills.  

Om de afaceri și politician, Ivanka Trump a ales să poarte o ținută îndrăzneață la petrecerea lui Kim Kardashian.

Ea a purtat o bluză elegantă cu paiete și o fustă maxi asortată, crăpată pe un picior. În picioare a purtat o pereche de sandale cu toc, nude, decupate, iar pentru geantă a optat pentru un plic verde.

Și de data aceasta Ivanka Trump a fost în centrul atenției, stârnind numeroase comentarii și flash-uri de la paparazzi. Aspectul ei elegant și îndrăzneț a captat imediat atenția tuturor celor prezenți la petrecerea lui Kim.

Îmbrăcată într-o bluză strălucitoare cu paiete care îi lăsa la vedere abdomenul plat, Ivanka a reușit să atragă toate privirile. Bluza cu mâneci lungi a părut să fie alegerea perfectă pentru a impresiona la petrecerea celebrului star de televiziune. Fustă maxi asortată a adăugat o notă dramatică întregii ținute.

Citește și
Ashley Biden
Cu ce se ocupă Ashley Biden, fiica lui Joe Biden. Care sunt asemănările dintre ea și Ivanka Trump

Pentru a completa look-ul, Ivanka a optat pentru o pereche de sandale cu toc nude, cu decupaje elegante, care i-au alungit picioarele. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult