Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul de comedie „Ramon”, din 3 februarie în cinematografele din toată țara

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se anunţă hohote de râs şi multă bună dispoziţie odată cu lansarea filmului „Ramon". În rolul principal joacă Pavel Bartoş, dar din distribuţie fac parte numeroase nume cunoscute, inclusiv colegul lui de scenă, Smiley.  

Comedia a avut avanpremiera marți seară, la Bucureşti. Peste două zile va rula şi în cinematografele din țară.

Ramon, personajul principal, interpretat de Pavel Bartoș, este un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui se complică însă când decide să plece la București în căutarea „marii iubiri”.

Pavel Bartoș, producător și actor principal / Jessus Del Cerro, regizor: „Dacă tu intri în cinema, când ieși ești 100% mai bucuros. / Sigur, asta e. Îți redă bucuria de a trăi. Vezi că viața e mult mai simplă. Este un om bun care este pus în situații excepționale, normale, dar la care el reacționează în felul lui simplu și atunci lumea își pune întrebarea dacă este om sau supererou”.

Comedia „Ramon", în regia lui Jesus del Cerro și cu un scenariu semnat de Anghel Damian, este primul lungmetraj pe care Pavel Bartoș îl produce.

Citește și
Pavel Bartos
Pavel Bartoș împlinește 48 de ani. Care este povestea lui de viață și ce gânduri are la aniversare | GALERIE FOTO

Din distribuția filmului nu lipsește nici Simley.

Smiley: „Eu sunt un regizor care practic declanșează toată povestea pe care o să o vedeți în film. E scânteia care aprinde focul. E o comedie lejeră, foarte frumoasă, te simți uitându-te. Nu ai cum să nu-l îndrăgești și e unic în peisajul comic românesc”.

În aceasta poveste, actrița Andreea Vasile aduce sare și piper pe marele ecran, în rolul unui om al străzii.

Andreea Vasile, actriță: „Personajul meu este de o candoare și de o emoție presărate și cu umor...Pentru mine a fost o bucurie, dar și o încercare. Este o poveste care emoționează și care te face să râzi și o poveste care trebuie să existe și care trebuie să fie văzută”.

Pentru film, Pavel Bartoş și colegii lui lucrează de peste trei ani. Din distribuție mai fac parte și Andreea Esca, Selly, Carmen Tănase, Ionuț Rusu și Elvira Deatcu.

Pelicula „Ramon” poate fi vizionată în toate cinematografele din țară din 3 februarie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult