Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cardi B, însărcinată pentru a treia oară. A făcut anuțul la scurt timp după ce s-a zvonit că divortează

Rapperița a confirmat într-o postare Instagram că este însărcinată cu al treilea copil, la câteva ore după ce presa din străinătate a scris că divortează de soțul ei, Offset.

În timpul unui live pe scoial media, în decembrie 2023, Cardi a confirmat pentru prima dată că este singură, dar a împărtășit că nu știa cum să dea vestea, potrivit pagesix.

„Cu fiecare sfârșit vine un nou început! Sunt atât de recunoscătoare că am împărtășit acest sezon cu tine, mi-ai adus mai multă dragoste, mai multă viață și, mai presus de toate, mi-ai reînnoit puterea! Mi-a reamintit că pot avea totul.

Mi-ai amintit că nu trebuie să aleg niciodată între viață, dragoste și pasiunea mea! Te iubesc atât de mult și abia aștept să vezi ce m-ai ajutat să realizez atât de multe. Este foarte greu să treci peste întorsăturile, virajele și testele vieții, dar tu, fratele tău și sora ta mi-ați arătat de ce merită să trec peste”, a scris vedeta.

Citește și
cardi b
Cardi B, vizată de o anchetă după ce a aruncat cu microfonul într-un spectator | VIDEO

Mesajul a fost însoțit de o serie de fotografii, în care apare viitoare mămică purtând o rochie roșie mulată care îi scoate în evidență burtica.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult