Modifica setarile cookie
Toate categoriile

AMI și chef Salvo Lo Castro sunt noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cântăreața AMI și chef Salvo Lo Castro sunt cei doi concurenți care au intrat în jungla de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cei doi și-au împărțit taberele în urma unei probe.  

AMI și Salvo au ajuns în Republica Dominicană cu zâmbetul pe buze, plini de voie bună și veselie, dar imediat după aceea, au fost aduși cu picioarele pe pământ de către Cabral și Adela.

Prima probă la care au fost supuși cei doi a presupus intrarea într-un tunel plin cu păianjeni, broaște, șerpi și carne putrezită.

Câștigător a fost chef Salvo, care a fost trimis în tabăra Plăcerilor cu provizii constând în făină, ulei, miere și ouă, în timp ce învinsa a fost trimisă în tabăra Belelelor cu mâna goală.

Fiecare dintre cei doi a fost primit bine de către colegi. În timp ce tabăra Plăcerilor s-a bucurat pentru proviziile aduse de Salvo, noua echipă a lui AMI a acceptat-o pe aceasta și a încurajat-o.

„În sfârșit a venit un talent adevărat. O cântăreață pe bune. M-am plictisit de Lidia cu vocea ei plictisitoare și falsă. AMI arată a artist, Lidia arată a băiețel”, a spus Bia Khalifa.

Show-ul continuă în Republica Dominicană, iar concurenții au fost supuși la noi probe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult