Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aaron Spears a murit. Toboșarul Arianei Grande avea doar 47 de ani

Legendarul toboșar american Aaron Spears a murit la vârsta de 47 de ani, a anunțat, luni, soția sa.

Aaron Spears a fost producător muzical și toboșar, originar din Washington și nominalizat la premiile Grammy. De-a lungul carierei a cântat cu artiști precum Ariana Grande, Usher și Britney Spears, notează FOX5DC.

Soția lui Spears a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, luni dimineață, anunțând decesul acestuia.

"Aaron nu a fost doar un toboșar incredibil de împlinit, admirat de mulți pentru talentul său inegalabil și pasiunea din muzică, ci a fost și un tată devotat pentru prețiosul nostru fiu, August. Dragostea, îndrumarea și căldura lui au fost pilonii familiei noastre, iar absența lui lasă un gol pe care cuvintele nu-l pot descrie", a scris ea.

Ariana Grande: „Întotdeauna cel mai amabil, mereu zâmbitor”

Spears a fost nominalizat la un premiu Grammy în 2004 pentru contribuția sa la albumul "Confessions" al lui USHER. A fost coordonatorul muzical și toboșarul sezonului 3 al emisiunii "The Masked Singer".

Citește și
Razvan Gorcinski
Răzvan Gorcinski a murit. Fostul toboșar al trupei Proconsul era internat pentru o infecție severă

"Nu pot să mă obișnuiesc cu asta. Cu toții am fost incredibil de norocoși să îl cunoaștem pe Aaron. Cea mai strălucitoare lumină absolută a unei ființe umane. Întotdeauna cel mai amabil, mereu zâmbitor. Sunt atât de onorată și recunoscătoare că drumurile noastre s-au intersectat și că am petrecut atât de mult timp foarte special împreună", a declarat Ariana Grande într-o postare pe Instagram.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult