Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit Lance Kerwin, actorul care a devenit celebru pentru rolul din „The Loneliest Runner”

Lumea filmului este în doliu. Actorul Lance Kerwin, care a devenit celebru pentru rolul din „The Loneliest Runner”, a murit la vârsta de 62 de ani.

Vedeta, care a jucat în multe seriale de succes de la sfârșitul anilor '70 și '80, inclusiv în „Salem's Lot”, s-a stins din viață, marți, 24 ianuarie, în San Clemente, California, informează Daily Star. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Veste morții lui Lance Kerwin i-a șocat pe colegii acestuia. „Am inima frântă să aud despre moartea unuia dintre cei mai mari prieteni și colegi cu care am lucrat vreodată, Lance Kerwin.

El a fost copilul actor care m-a inspirat să fiu cât mai bun cu putință, pentru că el era cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Odihnește-te în pace, prietene”, a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare de Ike Eisenmann.

„Început de an greu. Odihnește-te în pace, Lance Kerwin”, a transmis actrița Erin Murphy.

Citește și
george banu
George Banu a murit. Criticul de teatru avea 79 de ani

Lance Kerwin, care a devenit un star încă din adolescență, și-a făcut debutul în 1974, cu un rol în serialul „Emergency!”. El a mai jucat, printre altele, în „Little House on the Prairie”, „James” sau „The Loneliest Runner”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult