Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini nedifuzate până acum. Mărturii grave despre traficul de persoane din România

Your browser doesn't support HTML5 video.

Podcast "România, ştii bine", episodul XX. Traficul de persoane ne privește personal. E o rană deschisă a țării noastre, prin care se scurg vieți mult prea tinere duse, prin amăgire, în zonele cele mai întunecate ale orașelor Europei.

Exploatate sexual, viețile le sunt mutilate, fizic, mental, emoțional. Iar când eforturile Poliției (române ori străine) salvează o ființă, altele sunt deja pe drum, gata să fie înșelate, vândute, puse la muncă.

După ediția de duminică, ”Oameni la stăpân”, au rămas foarte multe întrebări. Au rămas, pentru că spațiul de emisie este totuși limitat, și imagini nedifuzate.

Vă așteptăm la noul nostru podcast, alături de Rareș Năstase, să vedem aceste imagini nedifuzate, mărturii incredibile despre un club clandestin care ar fi fost protejat – spune martorul – de prezența unor polițiști. Și să aflăm detalii din timpul filmărilor, în țară și peste hotare.

Câte fete tinere sunt scoase din țară pentru prostituție? Câte sunt forțate? Care e dimensiunea unei rețele care ia de acasă ori de la școală ori de pe stradă o fată ca s-o forțeze la prostituție? Unde sunt părinții în toată povestea?

Citește și
romania stii bine
„România, știi bine”, episodul XIII. Imagini inedite și întâmplări de la filmările din Teleorman

Unde sunt polițiștii în toată povestea – și aici avem mărturii șocante; unde sunt controalele de la frontieră?Cum arată comunitatea din care tinerele sunt luate?

Cine, ce și cum are de făcut azi, acum, pentru ca nici o fată, minoră sau nu, să nu mai fie victimă vânzătorilor de visuri?

Vă așteptăm LIVE pe stirileprotv.ro, pe www.protvplus.ro, pe canalul de YouTube "Romania, te iubesc!" și pe paginile noastre de Facebook: ”România, te iubesc!” și Știrile Pro TV.

Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult