Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Socrii primarului Cătălin Cherecheş rămân în arest preventiv în dosarul mitei pentru un judecător. Decizia este definitivă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Socrii primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămân în arest preventiv! Magistrații Curții de Apel Târgu Mureș au decis, cu puțin timp în urmă, să mențină măsura Tribunalului, eși avocatul celor doi soți a pledat pentru cercetarea în libertate a celor

La prânz, soții Gliga, acuzați de dare de mită și complicitate la dare de mită au fost aduși de un echipaj de poliție la Curtea de Apel din Târgu Mureș. Aceștia au fost însoțiți de avocatul lor, iar la scurt timp a venit și fiica lor, Tabita.

Soția primarului Cherecheș nu a dorit să ofere un punct de vedere cu privire la situația părinților ei. Nu a comentat nici decizia procurorilor de a extinde urmărirea penală și în cazul ei. În final, deși avocatul socrilor spera să obțină o măsură mai blândă, cei doi au aflat că vor rămâne în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Ancheta continuă în acest caz și nu este exclus ca procurorii anticorupție să aibă în vizor și alte persoane implicate. Judecătoarea care a denunțat-o la DNA pe soacra primarului Cătălin Cherecheș este președinta completului care urmează să dea, pe 24 noiembrie, verdictul în cazul de corupție al edilului.

Cătălin Cherecheș a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție acum șapte ani, pentru luare de mită. Anul trecut Tribunalul Cluj l-a condanat la cinci ani de închisoare cu executare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult