Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un ginecolog din București, acuzat că a nenorocit o femeie: ”Nu credeam că o mai iau vie”. ”Sunt privată de tot ce e frumos”

Your browser doesn't support HTML5 video.

După patru ani de cercetări, anchetatorii propun trimiterea în judecată a unui medic ginecolog de la Maternitatea Giulești pentru modul în care a operat o pacientă.

Potrivit Poliției, există dovezi că doctorul ar fi vătămat-o grav și i-ar fi pus viața în pericol. Femeia povestește că a fost la un pas de moarte, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea ovarelor.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Educatoare în Pitești, Anișoara Bădiță, ne spune că s-a nenorocit pe viață în urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supusă în Maternitatea Giulești din București. Anișoara Bădiță, fostă pacientă: „Mușchii mi-au cedat, sunt privată de absolut tot, de tot ce e frumos, deci cum să vă spun, corpul meu nu mai e corpul meu.” Avea 48 de ani când a ajuns la medic din cauza unui chist ovarian și a fost operată laparoscopic, pentru extirparea ovarelor. Externată la două zile după intervenție, într-o sâmbătă, își amintește că a ajuns acasă mai mult moartă decât vie. Și pentru că a intrat în stare de șoc, a fost nevoie să fie operată din nou în Spitalul Județean din Pitești. Anișoara Bădiță, fostă pacientă: „Drumul de la București la Pitești mi s-a părut o eternitate. Aveam dureri groaznice.” Aurel Bădiță, soțul femeii: „Nu mai clipea, nu mai vorbea absolut nimic.”

Reporter: V-ați gândit, atunci, că o mai luați vie de la spital?

Aurel Bădiță, soțul femeii: „Nu, niciun moment.” În timpul intervenției, chirurgul din Pitești a descoperit că pacienta avea peritonită și intestinul gros perforat, iar ovarele erau extirpate incomplet. Polițiștii au cerut mai multe expertize medicale, pentru a lămuri acest caz. După ce le-au primit, au ajuns la concluzia că medicul din București s-ar face vinovat de vătămare corporală din culpă. Dosarul a fost înaintat procurorului cu propunere de trimitere în judecată. Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș: „S-a stabilit că în luna mai a anului 2020 ar fi efectuat o operație chirurgicală unei femei și i-ar fi provocat leziuni traumatice prin care i-a fost pusă viața în primejdie.” Contactat telefonic, medicul vizat în acest dosar susține că femeia a suferit, în urma operației, o complicație care nu îi este imputabilă. Consideră că daunele pretinse de pacientă sunt o formă de șantaj și că doar în urma unui proces poate fi stabilită eventuala sa vinovăție. Deocamdată, spitalul unde lucrează a refuzat să exprime un punct de vedere.

Citește și
maternitatea polizu
Medicul de la Maternitatea Polizu care a aruncat într-un sac un copil născut viu a fost trimis în judecată

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult