Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii: Monster Hunter: World

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fiindcă încă nu s-a lansat niciun joc spectaculos cu maşini în 2018, Marian Andrei e nevoit să vină cu un joc cu monştri.

Nu e deloc aşa înfricoşător cum îi sună numele. Este un RPG - adică eşti responsabil total de controlul unui singur personaj - în care trebuie să vânezi tot felul de creaturi. Nu trebuie să ajungi la nivelul 99 ci mai degrabă să te foloseşti de misiunile pe care le primeşti ca să îţi iei arme şi armuri mai bune.

Povestea e în felul următor. Ajungi în lumea nooua, New World în joc, unde ajuţi o... comisie de cercetare să studieze formele ciudate de viaţă. Iar aici nu este vorba despre studii de fezabilitate, că în România, ci despre apărarea omenirii.

De ce acest joc? Îmi place sistemul de luptă. Monştrii sunt greu de doborât, iar asta te-mpinge să devii un pic creativ. Să foloseşti capcane şi să alegi stilul de luptă potrivit. Un alt mare plus este sistemul multiplayer: poţi să-ţi aduni prieteni pentru o bătaie ca-n cartier.

Monster Hunter: World este deja disponibil pe Playstation 4 şi Xbox One iar pe Windows ajunge în a doua jumătate a anului. Costă în jur de 250 de lei.

Citește și
iLikeIT
iLikeIT. George Buhnici prezintă cele trei jocuri ale săptămânii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult