Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Folosește suzeta pentru a se liniști.” Un bărbat fără adăpost care a furat suzete de la copii a fost condamnat la închisoare

Un om al străzii care a furat suzete din gura bebelușilor a fost arestat. Josh Guilder, în vârstă de 23 de ani, a luat suzetele de la cinci copii din Harlow, în Essex, între 10 februarie și 7 august anul trecut.

Avocatul tânărului a declarat la o audiere anterioară că acesta locuia într-un cort și „nu a fost niciodată dezvățat de suzete”. Anul trecut, la Curtea Magistraților din Chelmsford, avocata Mary Buxton a declarat că tânărul „folosește suzeta pentru a se liniști", scrie The Independent.

Forțele de ordine au precizat că acuzatul a fost arestat pe 15 august anul trecut, după ce poliția a publicat o imagine a unui bărbat cu care doreau să vorbească în legătură cu incidentele.

Guilder a fost condamnat la 14 luni de închisoare la Curtea de Magistrați din Colchester, a precizat poliția din Essex, audierea având loc pe 2 februarie.

Citește și
david beckham
David Beckham, furios pe jurnalistii britanici. Cum a reactionat cand acestia l-au acuzat ca nu este un tata bun

„Știu că aceste incidente au provocat îngrijorare în comunitatea noastră și mă bucur că am reușit să identificăm persoana responsabilă și să o tragem la răspundere.

Nu poate fi niciodată acceptabil ca oamenii din Harlow să se simtă îngrijorați în legătură cu viața lor de zi cu zi sau cu copiii lor, iar ofițerii mei au muncit din greu pentru a obține acest rezultat”, a precizat inspectorul-șef al poliției din Harlow.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult