Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Atletico Textila” revine la PRO TV și pe VOYO. Premiera are loc duminică, de la ora 20:30

Serialul original VOYO, Atletico Textila revine cu sezonul patru, duminică 14 iulie, la PRO TV și pe VOYO, înainte de finala campionatului de fotbal EURO 2024.  

Cea mai iubită echipă din ligile secunde din România, jucătorii trecuți prin cele mai amuzante aventuri și o poveste care i-a ținut pe telespectatori în fața ecranelor de-a lungul primelor trei sezoane se întoarce. Un nou episod va apărea săptămânal.

Încă de la început vom asista la bucuria și fericirea promovării. Atletico Textila va câștiga un meci decisiv și va urca în liga a II-a. În același timp, vor avea un nou proprietar. De fapt, Junior este fiul omului de afaceri care a cumpărat Ateltico Textila. Doar că acesta are o vacanță prelungită din cauza unor probleme juridice și îi dă frâiele lui Junior.

Junior este un „beizadea” tipică, nu știe prea multe despre fotbal, dar visează mare. Man City mare. Așa că vin schimbări mari!

Vechii jucători vor deveni noul staff tehnic, mereu enervant, nea Traian (Angel Popescu), jucătorii noi vin și vor avea probleme hilare de adaptare, luliana (Andreea Mateiu) se va autopromova manager pentru ceva, în timp ce frumoasa Linda se va integra perfect ca social media manager.

Citește și
EURO 2024
Spania și Franța s-au calificat în semifinalele EURO 2024! Ultimele două meciuri din sferturi, sâmbătă, la PRO TV și pe VOYO

În noul sezon al serialului VOYO îi putem urmări pe: Andi Vasluianu, Tania Popa, Angel Popescu, Răzvan Oprea, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu, Pavel Barsan, Andreea Mateiu, Bogdan Stelea, Matei Constantin, Teodora Dinca, Ioana Niculae, Daria Crisan, Costi Max, Dragos Uretyan.

Suntem împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou. Oferta este valabilă până pe 15 iulie și poate fi accesată AICI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult