Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viorica Dăncilă nu mai lucrează la BNR. Cum s-a produs despărțirea

Viorica Dăncilă nu mai lucrează la Banca Națională a României, au declarat pentru Știrile PRO TV surse din principala instituție a țării. Fostul premier PSD era din mai 2021 consultanta guvernatorului Mugur Isărescu.

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă nu mai lucrează la BNR de luni, 28 martie, au declarat pentru Știrile PRO TV surse din cadrul instituției.

Potrivit acestora, a fost vorba despre o ”despărțire cu acordul părților”. Viorica Dăncilă era din mai 2021 consultant strategie la sustenabilitate și economie verde, în subordinea guvernatorului Mugur Isărescu.

Controversata Viorica Dăncilă nu a dat concurs, a fost doar la un interviu, însă ”a contat experiența sa, care-i va deschide uși în Europa”, au susținut la acea dată oficialii BNR.

A demisionat din PSD și s-a înscris în NOI, un partid înființat anul acesta

Potrivit unor surse, Dăncilă avea un salariu lunar de peste 2.000 de euro.

În cursul zilei de marți, fostul prim-ministru a anunțat pe pagina sa de Facebook și-a dat demisia din PSD pentru că ”nu mai rezonează cu deciziile” conducerii și s-a înscris în partidul NOI (Națiune, Oameni, Împreună), o formațiune înființată în ianuarie 2022 și condusă interimar de un IT-ist din CLuj-Napoca, Bogdan Petrescu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult