Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Reacția unui muncitor când a realizat că s-a apucat de o lucrare la casa greșită

Un muncitor din Australia a greșit casa la care trebuia să lucreze și a scos pavajele de pe proprietatea greșită. Tânărul a povestit pe rețelele de socializare că totul s-a întâmplat din cauza modului în care sunt numerotate casele.

Dreigan Fisher a ajuns înaintea șefului la adresa din Melbourne și a început să lucreze în curtea din spate. Însă angajatul harnic habar nu avea că pe aceeași stradă se mai afla o casă cu exact același număr, potrivit news.com.au.

După și-a dat seama de eroarea făcută, tânărul a povestit întâmplarea „jenantă” pe TikTok.

„Ce mod de a-ți începe ziua. Primesc un mesaj în care scrie 37, aștept clientul să vină cu excavatorul, l-am așteptat pe Tyler (șeful său, n.r.), am scos pavajul, doar ca apoi să aflu că mai este o casă cu numărul 37. M-am dus la casa unor străini, i-am făcut să deschidă magazia, le-am scos pavajul și l-am așteptat pe șeful meu, doar ca să aflu că este casa greșită”, a rememorat el incidentul.

Casa l-a care s-a oprit tânărul are numărul 37. Dacă mergi pe strada respectivă, la doar câțiva zeci de metri distanță, se mai află un imobil cu același număr. Este însă poziționat la colțul unei intersecții și aparține de strada adiacentă.

Șeful său nu l-a certat, ci a dat vina pe „amenajarea stupidă” a străzii

„Este un lucrător loial, care face ce i se spune, După cum ați văzut, a făcut ce i-am spus. Doar că a avut ghinionul să mai fie o casă cu numărul 37, la trei case distanță. Nu îl pot învinui, a făcut totul corect”, a declarat Tyler Brooks. șeful tânărului și proprietarul companiei de construcții.

Tânărul spune în filmare că proprietarii casei au fost înțelegători, în ciuda erorii. Aceștia susțin că se întâmplă des să primească colete care ar fi trebuit să ajungă la cealaltă casă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult