Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a ajuns să plătească 55.000 de lire pentru o bere. Reacția bărbatului

Un jurnalist australian a descoperit că i-au fost ”furate” din cont 55.000 de lire, după ce a băut o bere într-un pub din Manchester.

Peter Lalor se afla în Mare Britanie pentru a transmite informații de la un meci de cricket. După ce și-a terminat treaba, acesta s-a întors la hotel, unde a cerut o bere "cu specific britanic", care, în mod normal, costă 1,8 lire.

Când chelnerul i-a adus nota de plată, acesta a ales să plătească cu cardul și pentru că nu avea ochelarii de vedere la el, nu a mai verificat suma introdusă în POS, potrivit telegraph.co.uk.

Ulterior, acesta a rămas șocat să afle că i-a fost retrasă suma de 55.000 de lire din cont pentru berea consumată, la care se mai adauga și o taxă de procesare de 1.380 de lire.

Bărbatul spune că managerul barului a tratat situația cu seriozitate, cu toate că barmanul care a introdus suma greșită a început să râdă când a auzit ce s-a întâmplat.

Lalor și-a primit înapoi, în cele din urmă, cele 1.380 de lire luate de bancă, însă așteaptă în continuare să își recupereze și restul de 55.000 de lire.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult