Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost mușcat de un păianjen uriaș care și-a depus ouăle în piciorul lui, în timp ce era în croazieră

Un bărbat a avut parte de o experiență îngrozitoare în timp ce se afla pe un vas de croazieră. Vacanța lui a luat o întorsătură drastică după ce a fost mușcat de un păianjen, care a depus ouă în unul dintre degetele de la picioare.

Colin Blake sărbătoarea alături de soția lui 35 de ani de căsnicie în Franța, pe un vas de croazieră, când degetul de la picior i s-a învinețit brusc, scrie BBC.

Îngrijorat, bărbatul a mers urgent la medicul navei și astfel a descoperit că un păianjen-lup l-a mușcat de deget și a depus ouă în el. După ce i s-au administrat antibiotice, i s-a tăiat un „corp străin” din degetul de la picior și este pregătit să se recupereze complet.

„Unul dintre ouăle de păianjen nu fusese spălat și trebuie să fi clocit”

Colin Blake, din Cramlington, Marea Britanie, a fost mușcat de păianjen în timp ce el și soția sa luau masa în aer liber în Marsilia.

„Soția mea crede că s-ar putea să fie pentru că aveam sandale noi și îmi făceau bătaie la degetul mare de la picior și asta făcea să fie roșu”, s spus Colin.

Întors în Marea Britanie, el a fost tratat la spital și a primit antibiotice pentru a reduce inflamația. Odată ce umflătura s-a diminuat, au putut fi văzute urmele colților păianjenului, precum și toxina care își făcea drum prin picior.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult