Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sistemul ilegal descoperit de inspectorii RAR sub un Golf 4 plin de rugină. A rămas fără ITP. FOTO

Inspectorii RAR Bacău au descoperit un sistem ilegal la un Volkswagen Golf 4, în care proprietarul a investit mulți bani, deși autoturismul se afla într-o stare deplorabilă.

Șoferul a rămas fără certificatul de înmatriculare și a mers la RAR pentru a-l redobândi. Însă după inspecția autoturismului, specialiștii de la RAR au descoperit că mașina era plină de rugină, iar anvelopele erau complet uzate. Deși nu s-a preocupat de starea generală a mașinii, proprietarul a instalat totuși un sistem ilegal scump, de tip exhaust cut-off, care are rolul de a evacua gazele de eșapament înainte de toba finală, încât să producă un sunet mai puternic.

  Prin urmare, inspectorii au decis anularea ITP pentru autoturism. „Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau înlocuirea anvelopelor complet uzate. Acest autovehicul s-a prezentat la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar colegii noștri au decis anularea ITP pentru deficiențele constatate”, a transmis Registrul Auto Român pe pagina oficială de Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult