Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția Locală a ridicat mașina unui vasluian chiar înainte ca acesta să-și încaseze pe ea banii din programul Rabla

Un bărbat din Vaslui a rămas fără banii oferiți prin Rabla Local, după ce Poliția Locală i-a ridicat mașina acceptată în program. Dacă vrea să recupereze mașina, trebuie să plătească acum o sumă similară cu cea pe care urma s-o încaseze de la stat.

Un vasluian a rămas săptămâna trecută fără mașina veche de 23 de ani, dar și fără banii pe care urma să-i plătească statul pe ea prin programul național Rabla Local, după ce Poliția Locală i-a ridicat mașina din stradă, scrie Vremea Nouă.

Practic, bărbatul avea toate actele aprobate și trebuia doar să meargă pentru a încasa cei 3.000 de lei oferiți de stat în schimbul mașinii, dar acum nu mai poate face acest lucru.

Taxa pentru scoaterea mașinii, la fel de mare ca suma pe care trebuia să o primească de la stat

În plus, dacă ar vrea să scoată mașina de unde e depozitată de Poliția Locală, ar trebui să plătească o sumă la fel de mare ca cea pe care urma să primească de la stat.

”Mi s-a spus că taxa ca să-mi recuperez mașina de la Termica, acolo unde a fost depozitată, este de 2.900 de lei. Ce afacere mai fac eu în acest caz?”, se întreabă vasluianul.

Citește și
rabla
Începe înscrierea în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus. Câți bani primesc cei care își casează mașinile vechi

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult