Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Plantele care la magazin sunt vândute la preț de chilipir, dar pot valora o avere

Supermarketurile vând plante de interior la prețuri mici, însă pe rafturi ajung și unele cu mici variații care valorează mii de euro, scrie The Sun.

Plantele de interior se vând chiar și cu mai puțin de 10 euro la supermarket. Însă unele magazine ajung să vândă, din greșeală, și specimene rare, care valorează o mică avere. Multe dintre acestea ar putea fi chiar cu preț redus, din cauza semnelor neobișnuite care pot da senzația că sunt bolnave sau că au fost deteriorate în timpul transportului.

Însă cei care se pricep la plante le pot cumpăra la preț de chilipir și apoi le pot revinde pentru un profit semnificativ. Unele specimene sunt listate online chiar și cu câteva mii de euro. Însă trebuie precizat că deși sunt listate cu aceste prețuri mari, nu este o garanție că plantele vor fi și vândute cu acele sume.

Este vorba de specimente ale unor plante comune care au anumite semne albe sau colorate pe frunze sau cu frunze găurite natural. În unele cazuri, o singură frunză sau o crenguță poate fi vândută cu o sumă mare.

Specimenele rare care pot valora o mică avere:

Monstera Deliciosa Pestriță - listată cu peste 1.100 de euro;

Monstera Adansonii Pestriță - peste 1.600 de euro;

Philodendron White Princess or White Knight - peste 400 de euro;

Pink Princess Philodendron - peste 120 de euro;

Monstera Obliqua - peste 130 de euro;

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult