Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Personajul de desene animate care a repezit o femeie care a vrut o poză alături de el. Cum a reacționat animatorul

O întâmplare mai puțin obșinuită pentru un parc de distracții a captat atenția vizitatorilor și a devenit rapid subiect de discuție pe rețelele sociale.  

Totul a început când o femeie entuziastă s-a apropiat prea mult de un personaj îndrăgit pentru a face o fotografie. Momentul care trebuia să fie plin de bucurie s-a transformat într-o scenă neașteptată și tensionată.

Personajul Gaston din animația „Frumoasa și bestia” a avut o reacție de respingere atunci când o femeie a vrut să facă o poză cu el.

Într-o clipă, gesturile prietenoase s-au transformat în mișcări bruște și respingătoare. Femeia, surprinsă de reacția neașteptată, a făcut un pas înapoi, încercând să înțeleagă ce s-a întâmplat. 

O înregistrare video care a devenit virală o arată pe pe femeie apropiindu-se de animatorul care-l interpreta pe Gaston. Când a ajuns lângă el, aceasta i-a atins pieptul cu mâinile.

Citește și
animeuri
Țara unde au apărut primele desene create de inteligența artificială. De cât timp are nevoie un artist să facă un anime

Imediat actorul a reacționat și a ieșit din personaj. El i-a cerut ferm femeii să plece de lângă el, refuzând să facă poză cu ea.

La început, femeia nu pare sigură dacă vorbește serios și continuă să-i zâmbească. Mai mult, ea mai încearcă o dată să facă o poză cu el, însă actorul devine agresiv în limbaj și îi spune „afară!”, „pleacă!”, conform unilad.com. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult