Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O întâlnire stabilită pe Tinder s-a transformat într-un coşmar pentru o fată. Ce i-a făcut bărbatul

Kimberley Latham-Hawkesford, în vârstă de 24 de ani, a cunoscut un tânăr pe Tinder şi a acceptat o întâlnire cu el. Decizia nu s-a dovedit a fi una inspirată.

Deşi părea că lucrurile descurg bine, în timpul întâlnirii tânărul a început să îi spună că ar trebui să îşi schimbe garderoba şi că nu i-ar strica să îşi facă unele operaţii estetice.

Tânăra a părăsit localul şi a decis că nu va mai există o a doua întâlnire. După trei luni, Luke i-a trimis un mesaj. Textul conținea 15 recomandări pentru ca ea să fie pe placul lui.

VEZI CUM ARATA TANARA IN GALERIA FOTO DE MAI JOS!

"Bună! Ştiu că a trecut ceva timp de la întâlnirea noastră şi nu am apucat să îţi mai scriu. Aş vrea să îţi explic de ce. Simt că întâlnirea putea să fie mult mai plăcută şi îmi cer scuze dacă te-am jignit cu ceva. Aş vrea însă să îţi spun că dacă o să mai slăbeşti câteva kilograme, o să arăţi perfect. Eşti foarte albă la ten şi cred că un pic de bronz ţi-ar prinde foarte bine. Ar fi bine dacă ţi-ai schimba şi culoarea părului. Îţi recomand şi extensii, ai părul prea scurt. Ai buzele prea subţiri şi ţi-ar recomanda să mergi la un medic specialist pentru a le face mai pline", i-a scris tânărul în mesaj.

Citește și
tanara
Viaţa ei s-a transformat total după ce a cunoscut un băiat pe TINDER. Ce s-a întâmplat cu fata

Textul a continuat cu recomandări, dar şi jigniri legate de înfăţişarea tinerei. La final, Luke i-a scris că dacă o să îşi facă toate aceste "îmbunătăţiri", atunci e posibil să o mai invite în oraş.

Experienţa a şocat-o pe tânăra din Marea Britanie, care a decis să întrerupă orice fel de legătură cu el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult