Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Indonezia a fost înghițită de un piton uriaș. „Îmi pare rău pentru suferința prin care a trecut”

Farida, în vârstă de 45 de ani, a fost dată dispărută joi seara. Corpul ei a fost descoperit vineri în interiorul unui piton, de către soțul ei și locuitorii din satul Kalempang din provincia Sulawesi de Sud, a declarat un oficial local, potrivit AFP.  

Căutările pentru găsirea femeii dispărute, mamă a patru copii, au început după ce aceasta nu s-a întors acasă joi seara, a declarat pentru AFP șeful satului, Suardi Rosi, potrivit Yahoo News.

„Sătenii și soțul femeii au început să caute prin tot satul. În scurt timp au observat un piton cu burta mare", a mai precizat șeful satului.

„Au fost de acord să deschidă stomacul pitonului. Imediat ce am făcut-o, capul lui Farida a fost imediat vizibil”, a mai precizat șeful satului.

Citește și
sarpe austraila
Un bărbat din Australia a ajuns la spital după ce a adus acasă un șarpe pentru a-l arăta copiilor

Femeia dispărută a fost găsită complet îmbrăcată în interiorul șarpelui, despre care se spune că ar avea cel puțin 4,5 metri lungime.

Soțul ei, identificat drept Noni, și-a exprimat regretul că și-a lăsat soția să iasă singură din casă. „Dacă aș fi fost cu ea în acea zi, șarpele nu ar fi îndrăznit să o atingă”, a spus el, potrivit ViralPress.

„Îmi pare rău pentru suferința prin care a trecut. Îmi pare rău pentru familia noastră”, a mai spus el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult