Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 8 ani a primit daune morale de 800.000 de dolari, după ce s-a ales cu o arsură de la un Chicken McNugget

O fetiță în vârstă de 8 ani din Florida, SUA, a primit daune morale în valoare de 800.000 de dolari, după ce s-a ales cu o arsură seriosă în momentul în care un Chicken McNugget de la McDonald's i-a căzut pe picior, relatează BBC.

Întâmplarea a avut loc în anul 2019, în Tamarac, Florida. Olivia Caraballo, fetița de 8 ani, se afla în mașină alături de familia sa, la un drive-thru McDonald’s, pentru a-și comanda de mâncare. După ce a primit meniul Happy Meal și l-a deschis pentru a gusta un Chicken McNugget, acesta i-a căzut pe picior și i-a lăsat o arsură.

Familia copilei a cerut daune morale în valoare de 15 milioane de dolari, însă a primit 800.000 de dolari din partea McDonald's și a proprietarului francizei.

„Sunt de fapt doar fericită că au ascultat vocea Oliviei și că judecătorii au reușit să ia o decizie corectă”, a declarat mama fetei, Philana Holmes, presei americane.

Femeia a precizat că fetița sa s-a ales cu o cicatrice de la arsură și este nerăbdătoare să scape de ea.

Reprezentanții McDonald's erau de părere că familia fetei ar fi trebuit să primească de fapt 156.000 de dolari, deoarece, susțineau ei, durerea a luat sfârșit după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult