Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O elevă din Marea Britanie ar fi fost pălmuită de un ghid turistic într-o excursie

O elevă de la Harris Girls' Academy Bromley din Beckenham, Kent, ar fi fost pălmuită peste față de un ghid turistic în timpul unei excursii în Islanda. O înregistrare video a incidentului a devenit virală.

Imaginile cu incidentul în care a fost implicată eleva au stârnit indignare după ce au fost distribuite pe rețelele de socializare, scrie Mirror.

Oamenii au cerut răspunsuri din partea școlii și mulți au spus că persoana implicată în incident ar trebui să fie concediată și arestată.

Reprezentanți ai școlii au anunțat că au reclamat un ghid turistic pentru că ar fi pălmuit o elevă și apoi ar fi fugărit-o pe coridor în timpul unei excursii în străinătate.

Inițial s-ar fi spus că femeia care a pălmuit-o pe elevă ar fi fost cadru didactic, dar luni, reprezentanții școlii au declarat că adultul nu este angajat al unității de învățământ și că a fost reclamat la poliție. Aceștia au adăugat că incidentul a avut loc în timpul unei excursii în Islanda și că copiii sunt în siguranță.

După ce filmulețul a făcut înconjurul internetului, mai mulți oameni și-au arătat indignarea față de cele întâmplate și au lăsat o serie de comentarii, în care cereau un răspuns oficial al unității învățământ.

„Adultul din acest clip, care a fost filmat în timpul unei excursii în Islanda, nu face parte din școala noastră. Copiii sunt în siguranță și în afara oricărui pericol, iar noi am depus plângere la poliție. Împărtășim dezgustul dumneavoastră și susținem ancheta poliției.”

Poliția metropolitană a declarat că incidentul va fi fost raportat în străinătate, deoarece nu s-a întâmplat în Marea Britanie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult