Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune fostul coleg de cameră al lui George Floyd: „Probabil că nu știa că banii sunt falși”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul coleg de cameră al lui George Floyd, Alvin Manago, a povestit pentru Daily Mail că Floyd era o persoană săritoare și că dacă a folosit o bancnotă falsă a fost în mod „neintenționat”.

„Nu am văzut ca Floyd să folosească vreodată bani falși. Dacă a încercat să plătească cu o bancnotă falsă nu a făcut-o intenționat. Probabil că nu știa că banii sunt falși. Nu sunt sigur de ce angajații magazinului nu l-au anunțat doar că este o bancnotă falsă. Toți îl cunoșteau. Era un client fidel”, a povestit Manago, fostul lui coleg.

Manago l-a cunoscut pe George Floyd într-un local unde lucrau amândoi. Alvin a mai povestit că au fost colegi de cameră timp de patru ani și că l-a considerat ca fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Fostul polițist Derek Chauvin a fost arestat săptămâna trecută fiind acuzat de omor, dar Manago consideră că acesta este doar începutul.

„Vreau să-i văd pe toți polițiștii arestați”, a spus el.

Citește și
papa francisc
Papa Francisc se roagă pentru George Floyd şi pentru toţi cei care şi-au pierdut viaţa din cauza rasismului

De asemenea, fostul coleg al victimei a declarat că nu este sigur nici de cauza care i-a provocat decesul.

„Nu îmi amintesc ca Floyd să fi luat vreodată medicamente pe bază de rețetă, în afară de unele pastile pentru durere, cu o singură ocazie, după ce a fost externat recent din spital. Nu mi-a menționat niciodată despre probleme medicale sau hipertensiune arterială. Nu l-am văzut niciodată beat sau să consume droguri. Nu a meritat să moară așa. Floyd are nevoie de dreptate. El ar fi fost împotriva violenței și jafurilor. Nu și-ar fi dorit ca oamenii să jefuiască și să incendieze clădiri în numele lui. Nu a promovat violența”, a spus Manago.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult