Mesajul emoționant transmis de fiica lui George Floyd, după moartea lui: „Tati a schimbat lumea”. VIDEO

Ultima actualizare: 03-06-2020 17:28
gianna floyd
Instagram

Fiica în vârstă de 6 ani a lui George Floyd a făcut un comentariu emoționant după moartea tatălui său.

Gianna Floyd a fost filmată, pe umerii unui prieten de familie și a vorbit cu mândrie despre tatăl său, care a fost ucis în timp ce era arestat în Minnesota, SUA, transmite Mirror.

În imagini, fiica acestuia este surprinsă în timp ce striga: „Tati a schimbat lumea”.

Ea era alături de fostul jucător de baschet profesionist Stephen Jackson, care a cerut dreptate în numele prietenului său.

Jackson a postat pe rețeaua lui de socializare fotografia cu el și fiica lui Floyd.

„Așa e GiGi, tati a schimbat lumea, George Floyd, numele schimbării”, a spus el.

Fostul star al NBA a spus că a fost adesea numit drept geamănul lui George și a adăugat că va face dreptate pentru el.

Prima reacție a iubitei lui George Floyd, după moartea acestuia. “Gianna nu mai are tată”
 

Roxie Washington, mama fiicei în vârstă de şase ani a lui George Floyd, Gianna, a declarat că vrea “să se facă dreptate pentru el” şi a remarcat cu lacrimi în ochi că fetiţa lor va trebui să trăiască de acum încolo fără tată, potrivit dpa.

“Vreau să i se facă dreptate pentru că el era bun... Şi aceasta este dovada că el a fost un om bun”, a spus ea, arătând spre fetiţă.

“Gianna nu mai are tată. El nu o va mai vedea crescând, terminând şcoala. Nu o va conduce niciodată spre altar. Dacă va fi vreo problemă în care să aibă nevoie de ajutor de la tatăl său, ea nu-l mai are”, a declarat femeia plângând, potrivit Agerpres.

Aceasta este prima sa declaraţie publică de la moartea lui Floyd, afro-americanul de 46 de ani, care a decedat în urmă cu o săptămână la Minneapolis în timpul arestării sale de către poliţişti albi, ceea ce a provocat un val de indignare în SUA şi a dus la ample proteste în masă, ce au degenerat în unele cazuri în violenţe.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO