Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iluzia optică care îți poate dezvălui cele mai profunde secrete, în funcție de ceea ce vezi prima dată în imagine

Expertul în iluzii optice Evian Lee susține că o iluzie optică poate dezvălui cele mai profunde secrete ale unei persoane, în funcție de ceea ce vede în imagine.  

O iluzie optică devenită virală pe internet arată imaginea unui viscol. Multe persoane văd în această iluzie silueta unui cal.

Evian Lee a explicat semnificațiile unor iluzii optice care circulă pe rețelele de socializare. Despre iluzia optică cu tornada, expertul spune că dezvăluie cele mai profunde secrete ale unei persoane și bătăliile interioare pe care aceasta le duce. De asemenea, în funcție de ceea ce vedeți pentru prima oară în imagine, puteți afla dacă suferiți de lipsă de control sau dacă veți avea succes în viitor.

Videoclipul, care a obținut peste 4.300 de aprecieri pe rețelele de socializare, arată imaginea unui viscol - care păre, de asemenea, că are forma unui cal.

„Dacă ai văzut mai întâi copacii, asta semnalează posibilitatea ca viața ta să aibă, în sfârșit, puțină ordine în ea. Înseamnă, de asemenea, că viața ta este pe cale să se îmbunătățească și că urmează zile bune, pe care le aștepți de foarte mult timp”, a explicat Evian Lee, conform DailyStar.

Citește și
iluzie optică
Iluzia optică ce dă bătăi de cap internauților. Reușești să găsești cele 13 animale în mai puțin de 20 de secunde?

„Dacă ai văzut mai întâi calul, atunci înseamnă că plănuiești să faci ceva mare în viața ta, care îți va aduce multă prosperitate, succes și bogăție. Toată munca ta grea va da în sfârșit roade și vei obține tot ceea ce ai visat întotdeauna”, spune ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult