Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două alerte cu bombă, în două centre comerciale din Capitală. Ce amenzi riscă cei care fac astfel de glume

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două alerte cu bombă au pus, duminică, pe jar autoritățile. Alarma s-a dat în două centre comerciale din Capitală.

Poliția a primit apeluri de la indivizi care susțineau că au amplasat explozibil în cele două malluri. Din fericire, informațiile nu s-au confirmat.

Un mall din Sectorul 2 al Capitalei a fost evacuat, duminică seară, după ora 22, după ce un individ a sunat la Poliția Locală și a anunțat amplasarea unui dispozitiv explozibil.

Mai multe echipaje de intervenție, printre care și pirotehniști, au intrat în alertă, iar circulația în zonă a fost blocată de autospecialele de intervenție.

Vizitator: „Am venit la film și ne-au anunțat înainte să intrăm la film că trebuie eliberat mallul, pentru că anunț de nu știu, ceva bombe. Am mașina în parcare și nu pot să-mi iau mașina, cam asta e faza. Speriați, da, ce să zic. Nu e o chestie peste care să treci așa ușor”.

Citește și
incendiu mall bucuresti
Un mall din Capitală a fost evacuat. Un etaj s-a umplut de fum
Amenzi de mii de lei

După aproximativ o oră și jumătate, autoritățile au confirmat că a fost vorba doar despre o alarmă falsă, care a pus totuși în alertă efective importante.

O alertă similară a avut loc în cursul aceleiași zile, într-un alt mall, din nordul Capitalei, de această dată. Sute de oameni au fost evacuați de urgență.

Și în acest caz, s-a dovedit că totul a fost doar o glumă proastă. Anchetatorii îl caută pe cel care a sunat.

Cei care fac astfel de glume riscă amenzi de până la 4.000 de lei, iar dacă fapta se repetă în mai puțin de un an, sancțiunea crește până la 8.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult