Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea fabuloasă făcută de un bărbat când și-a dus mașina la spălătorie

Un bărbat de 47 de ani din Țara Galilor a găsit un bilet câștigător la loto când și-a dus mașina la spălătorie, la șase săptămâni după ce l-a cumpărat, scrie news.com.au.

Dion Davies habar n-avea că în spatele mașinii sale se afla o sumă de bani care îi va schimba viața. Bărbatul a dat peste un bilet câștigător la loto la șase săptămâni după ce l-a cumpărat.

El cumpărase biletul la loto chiar înainte de Crăciun, dar nu și-a dat seama de valoarea acestuia până când l-a găsit în timp ce își curăța mașina.

Ulterior a descoperit că a câștigat 55.086 de lire sterline (62.500 euro) după ce a ghicit toate cele cinci numere, plus o stea norocoasă.

Dion Davies, de meserie actor, a mărturist că a cumpărat un bilet la loto în fiecare săptămână și că toate numerele alese sunt zilele de naștere ale familiei sale.

Imediat după ce a aflat că a câștigat, a sunat la Loteria Națională pentru a revendica premiul. Dion, împreună cu soția sa și fiul lor în vârstă de 15 ani și-au planificat deja o călătorie în Italia și speră să viziteze San Diego. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult