Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bunicul care mănâncă vopsea a murit. A devenit celebru după ce a confundat-o cu iaurtul preferat

Bunicul care mănâncă vopsea a murit la vârsta de 91 de ani. Bătrânul a devenit celebru pe rețelele sociale după ce a confundat vopseaua cu iaurtul preferat.

Bobby a înghițit jumătate de cutie de vopsea verde, crezând că e iaurt, și a murit la vârsta de 91 de ani, a anunțat nepoata sa. Totuși, bătrânul nu a decedat din cauza ingerării substanței, ci ar fi murit din cauze naturale, arată Daily Star.

Imaginile cu Bobby, din New York, au devenit virale după ce nepoata sa, Alex Stein, a postat o imagine amuzantă, în februarie 2019, în care bunicul apărea cu vopsea în jurul gurii. Făcuse greșeala de a mânca mai mult de jumătate de litru din emulsia de culoare verde mentă, care era vopsea pentru pereți.

Pe 2 noiembrie, Alex a dat vestea tristă că Bobby a murit acum câteva luni. „Astăzi ar fi fost cea de-a 92-a aniversare a lui Bobby. Pentru cei care nu știu, el a murit în somn, liniștit, în luna iunie. Și deși ne lipsește enorm, el a trăit cu adevărat o viață lungă, fericită, sănătoasă și împlinită, ca medic, muzician, tată și bunic", a scris ea pe Instagram.

Oamenii au lăsat mesaje de condoleanțe. „Odihnește-te în pace, om bun. Întotdeauna m-am simțit mai bine după ce am vizionat videoclipurile voastre. Vă mulțumesc pentru râsete și bucuria oferită, Bobby", a scris cineva.

Citește și
Marcel Ciolacu e socru mare și vrea moștenitori: „Sper să mă facă bunic cât mai curând”. Cum arată mireasa
Marcel Ciolacu e socru mare și vrea moștenitori: „Sper să mă facă bunic cât mai curând”. Cum arată mireasa

Bobby era un adevărat fan al iaurtului, consumând șapte litri pe săptămână, a declarat Alex pentru Daily Mail. Prin urmare, nu a fost o surpriză acum patru ani când a crezut că încearcă un nou gust al mărcii sale preferate.

„Astăzi bunicul meu a mâncat jumătate de litru de vopsea, crezând că este iaurt", a scris ea, pe Twitter din 2019. Neobișnuita gustare nu l-a afectat la acel moment. „Actualizare: stomacul său este complet neperturbat", a adăugat ea, patru zile mai târziu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult